sursa foto:  g4media.ro

Detalii neștiute! Ce venituri are Călin Nistor, noul șef DNA

Călin Nistor, fost procuror șef adjunct la DNA, a fost propus astăzi de Augustin Lazăr să preia șefia Direcției Naționale Anticorupție, după ce Anca Jurma a renunțat la funcție.

Actualul șef DNA are o declarație de avere destul de bogată. Potrivit acesteia, Călin Nistor are două terenuri în localitatea Lungești, județul Vâlcea. Un teren este agricol de 0,45 hectare și altul intravilan de 0,15 hectare, dobândite în anul 2004, respectiv 2002.

Potrivit aceleași declarații, Călin Nistor are două apartamente în Râmnicu Vâlcea, unul de  50 mp și celălalt de 127 mp. Totodată, acesta deține și o casă în Lungești, de 100 mp.

Când vine vorba de mașini, șeful DNA nu se încurcă. Aceste deține 4 mașini:

  • Hyundai Accent (an fabricație 2006) – leasing finalizat
  • Seat Cordoba (an fabricație 2007) – leasing finalizat
  •  Seat Leon (an fabricație 2009) – leasing finalizat
  • Astra Gtc (an fabricație 2012) – vânzare-cumpărare

El deține 3 carduri de credit în lei: două la Banc Post, cu limite de creditare 33.500 lei și, respectiv, 46.000 de lei, și unul la BRD, cu limită de creditare 10.000 de lei.

Potrivit declarației de avere, Călin Nistor a obținut de la Direcția Națională Anticorupție suma de 233.068 lei.

Soția lui Călin Nistor a obținut de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea drepturi salariale restante de 9.189 lei iar de la Institutul pentru Politici Europene Germania, ca expert formator, 3.000 de lei.

Citește și:

Vești proaste pentru toți abonații telefoniilor mobile! Ce mare lovitură le pregătesc RCS-RDS, Vodafone, Orange și Telekom clienților lor 

EXCLUSIV Cel mai vocal PSD-ist a dat lovitura! Afacerea lui Codrin Ștefănescu a explodat

SURSE O nouă ‘execuție’! Cine va mai fi ‘lichidat’ de Guvern, după șeful ANAF

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare