sursa foto:  Facebook

Detaliu interesant! Unde lucrează MAI NOU sora Andreei Marin

Detaliu interesant! În trecut, sora Andreei Marin, Cristina Chiser, a deținut o afacere de familie, împreună cu soțul său. Mai exact, Chiser a avut un restaurant, la care a renunțat în anul 2014.

De-a lungul timpului, sora „Zânei” și-a căutat de muncă, prin intermediul site-urilor de specialitate, însă, până de curând, nu a avut norocul să găseacă un job care să îi convină.

In sfarsit, sora Andreei Marin si-a gasit un job! Cristina a devenit manager de vanzari

Sursa foto: wowbiz.ro

Ea a ajutat-o pe Andreea în câteva campanii umanitare ale acesteia, la fundația „Prețuiește viața”, iar vară trecută a înființat o firmă cu aceasta, al cărei obiect de activitate este „comerț cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioșcuri și piețe – activitate principală: Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”, scrie wowbiz.ro.

Potrivit sursei citate, firma respectivă are sediul în Voluntari și figurează pe site-urile societăților comerciale la rubrică „saloane de înfrumusețare”.

Vezi și De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

28 de ani de la Revoluție! Ce pensie are ACUM Petre Roman, primul premier al României post-decembriste

Un GIGANT francez TRAGE ZĂVOARELE la o fabrică din România, în 2018! Ce vor face angajații săi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare