sursa foto:  GreatNews.ro

Dezastru pentru Pro TV! Ce rival a reușit să-l pună la pământ

Gigantul audiențelor a fost făcut praf de marele său rival. Pro TV a avut cea mai slabă audiență din ultimele luni, iar asta doar din cauza Antenei 1. Televiziunea l-a pus la pământ cu unul dintre show-rile recent, lansate pe post.

Cea de-a zecea ediţie a celui de-al patrulea sezon “Insula Iubirii”, difuzată luni seara, între orele 19.59-23.16 la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicul comercial din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și 20,8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6,2 puncte de rating şi 16,4% cotă de piaţă. În minutul de aur, 20.30, 1.118.000 de milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Dezbaterea a continuat apoi alături de ispitele George, Cristian și Nicoleta la emisiunea ”Xtra night show”, care de asemenea a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

În plus, Antena 1 a fost lider de audiență și în prime time, intervalul 19.00-23.00, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 19.6 cotă de piață.

Vezi și Curtea de Apel a luat decizia! Ce se întâmplă cu averea Elenei Udrea

Toți clienții care au abonamente TV la Telekom sunt vizați! Veți da bani pentru aceste canale

EXCLUSIV! Ecaterina Andronescu scoate totul la lumină! Ce a discutat, de fapt, cu Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare