sursa foto:  opiniatimisoarei.ro

EXCLUSIV! Ecaterina Andronescu scoate totul la lumină! Ce a discutat, de fapt, cu Liviu Dragnea

Valentin Popa a demisionat din funcția de ministru al Educației, săptămâna trecută. Ulterior, s-a aflat că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a propus această funcție Ecaterinei Andronescu, senator al Partidului Social Democrat.

Informația a fost confirmată de către doamna senator Andronescu, doar că fosta șefă a Educației a precizat că propunerea a fost făcută cu câteva săptămâni înaine de demisia lui Popa.

Apoi, la un post de televiziune, Liviu Dragnea i-a cerut să „nuanțeze ceea ce a spus”.

Astăzi, Bugetul.ro a contactat-o telefonic pe Ecaterina Andronescu, iar fostul ministru a făcut lumină în privința acestui subiect.

Andronescu ne-a precizat că nu a fost vorba de vreo promisiune a liderului PSD. Mai mult, aceasta a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza o astfel de funcție, dacă va putea să facă lucrurile să meargă mai bine în domeniul Educației.

„Nu vorbesc de promisiuni, nici eu n-am vorbit de nicio promisiune. Eu nu cred că funcțiile se promit. Noi am discutat despre situația din învățământ și sigur că, în acest context, am discutat și despre subiectul ăsta, dar nu am luat-o ca pe-o promisiune.

Nu cred că funcția este cel mai important lucru. Eu cred că, dacă în țara aceasta se întâmplă lucruri bune pentru orice sistem, educație, sănătate etc., acest lucru este cel mai important.

M-a întrebat. N-a fost vorba de un răspuns pe care să-l dau imediat sau să spun „Da, vin”. N-a fost vorba despre vreo promisiune – asta vreau să înțelegeți”, ne-a declarat Andronescu.

„Nu știu, eu zic să avem puțintică răbdare. Să treacă Referendumul, să vedem dacă se va face sau nu evaluarea miniștrilor și, după aceea, mai discutăm. Dacă pot să fac ceva, pentru ca lucrurile să meargă mai bine, niciodată nu m-am dat înlături să fac, dar nici n-am alergat după funcții”, ne-a mai spus Ecaterina Andronescu.

De asemenea, senatorul PSD a vrut să clarifice faptul că propunerea lui Liviu Dragnea nu a venit ca o replică la scrisoarea deschiscă pe care i-a adresat-o  Ecaterina Andronescu în luna august, prin care aceasta i-a cerut să facă un pas în spate.

„Nu, nu! Ne-am întâlnit de două ori și prima dată am discutat despre problemele cu care se confruntă și guvernarea și PSD-ul. Chiar eu am spus, în mod expres, să nu creadă cumva că discuția aceasta se leagă de vreo funcție”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, fosta șefă a Educației.

Vezi și EXCLUSIV! Semnal de alarmă pentru Lia Olguța Vasilescu! De cine a uitat în noua Lege a pensiilor – Mii de cazuri

Lovitură imensă pentru șoferi! Cum veți rămâne mai ușor fără permis

Nu le veți mai găsi începând de azi-Schimbare radicală făcută de ING

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare