finantare.ro

sursa foto:  finantare.ro

Nu le veți mai găsi începând de azi-Schimbare radicală făcută de ING

Așa cum anunțase inițial, ING, una dintre cele mai importante bănci din România, a luat o decizie radicală ce vizează toți clienții săi. Aceștia trebuie să știe ce se va întâmpla începând de astăzi.

Gigantul bancar a renunțat, ieri, 29 septembrie, la toate casieriile pe care le mai avea.

ING continuă strategia de dezvoltare pe zona digitală şi urmărește să-şi transforme sucursalele în unităţi de tipul self-service. Banca a anunţat pe parcursul anului că principalul canal de tranzacţionare va fi ING HomeBank, în timp ce Self-Bank-urile vor avea noi tipuri de ATM-uri, care vor înlocui casieriile tradiţionale.

Clienţii ING vor putea să depună numerar folosind cardul ING ataşat contului (lei sau euro) direct la ATM-urile ING, pot să îi transfere prin ordin de plată – dacă au banii într-un cont la o altă bancă sau pot să transfere instant banii (lei) pe care îi au la alte bănci prin funcţionalitatea „Portează-ţi banii“ din ING HomeBank – serviciul ING de internet banking.

„Încet-încet toate lucrurile se mută în digital. La fel şi casieriile noastre la care făceai până acum operaţiuni cu valută şi care până la începutul lunii noiembrie îşi închid sediile fizice“, este mesajul transmis  clienţilor de către bancă.

Vezi și Atenție! Se schimbă denumirea carburanților de pe 12 octombrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare