sursa foto:  nasul.tv

Dezvăluire bombă: pentru cine a lucrat actuala iubită de 24 de ani a lui Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea se declară un mare susținător al familiei tradiționale. Cum încă nimeni nu a reușit să definească foarte bine conceptul, în ceea ce-l privește pe șeful social democraților lucrurile par destul de clare.

Acesta a divorțat de soția sa Bombonica și s-a cuplat cu secretara lui cu 30 de ani mai tânără, Irina Tănase. Fiul său este mai în vârstă decât iubită cu aproximativ 4 ani, iar fiica mai mică doar cu 2. Cam așa arată tradiționala familie Dragnea.

Irina în vârstă de 24 de ani, înainte de a ajunge să lucreze pentru actualul iubit președinte de partid a avut un job la o firmă celebră. Mai exact Asesoft a lui Sebastian Ghiță, care făcea parte din PSD la acea vreme.

Vezi și Toți șoferii sunt vizați! Ce intră în vigoare la 12 iulie

A fost descoperit! Cum arată „cuibușorul de nebunii” al premierului Tudose și al vicepremierului Ciolacu

După cum puteți observa, numele Sebastian Ghiță apare în toate ecuațiile posibile. Nimic fără Ghiță pare să fie principiul ultimilor ani.

„Conform declarațiilor de avere depuse la MDRAP, Irina Tănase a lucrat din 2012 până în 2013 la firma Asesoft International SA, companie controlată de fugarul Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD”, ne povestesc jurnaliștii de la Rise Project, care au numărat și de câte ori Dragnea și-a dus iubita în însorita Brazilie. De cinci ori, însoțiți sau nu de nume interesante.

Pentru delatii puteți consulta ancheta Rise Project.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare