sursa foto:  ziarulputerea.ro

Dezvăluire fără precedent a lui Oreste! Câți bani a încasat, de fapt, după cinci ani petrecuți la Realitatea TV

Jurnalistul Oreste Teodorescu a făcut o dezvăluire fără precedent! Acesta a dat cărțile pe față și a spus câți bani a câștigat, de fapt, de la Cozmin Gușă, în perioada în care a colaborat cu Realitatea TV.

Oreste a afirmat că, în cei cinci ani petrecuți la Realitatea, nu a încasat niciun leu. Mai mult, conform ziaristului, nici măcar benzina nu i-a fost decontată.

„Într-un mod cât se poate de straniu, acum două săptămâni, chiar cu un minut înainte să intru pe post, am fost interzis. Oana Stănciulescu, la fel. Nicio explicație (n.r. – nu ni s-a oferit). Nici măcar un telefon, așa, de bun-simț, după cinci ani de contribuție și a noastră, umăr la umăr, într-un proiect al libertății de exprimare și al unei televiziuni cu adevărat libere.

Niciunul dintre noi nu a fost remunerat nici măcar o dată sau un bon de benzină pentru miile de kilometri pe care le-am parcurs în toți anii ăștia, dar nu a contat asta și, evident, noi nu am condiționat niciodată vreun „payback” la ceea ce facem din credință și din dragoste față de ascultătorii, cititorii și privitorii noștri”, a declarat Oreste Teodorescu, într-un interviu acordat Marinelei Angheluș, jurnalist PSnews.

Amintim că jurnaliștii Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost interziși de la Realitatea TV, după o decizie a directorului editorial Edward Pastia.

Inițial, în semn de solidaritate față de aceștia, Rareș Bogdan a demisionat, însă, ulterior, cunoscutul realizator a revenit asupra deciziei și, implicit, în studioul „Jocuri de Putere”.

Vezi și Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

Atenție! Sunt vizați acești pensionari. Ce document trebuie să trimiteți și de ce

Lovitură devastatoare pentru Elena Udrea și Alina Bica! Anunț dezastruos

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare