sursa foto:  libertatea.ro

Dezvăluire incendiară! Coșmarul pe care îl trăiește Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica – Ce ar putea păți fetița fostului ministru

Astăzi s-a împlinit o lună de când fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, au fost arestate în Costa Rica.

Sâmbătă, magistrații din San Jose le-au respins cererile, făcute în luna octombrie, pentru eliberarea lor sau pentru comutarea pedepsei în arest la domiciliu.

Avocatul Alinei Bica, Laura Vicol, a dezvăluit, pentru Știrileprotv.ro, că Udrea și Bica trăiesc în condiții de detenție de coșmar. Mai mult, Elena Udrea preferă să nu o aducă prea des pe fiica sa la penitenciar, pentru a nu contacta anumite boli în închisoare.

Laura Vicol spune despre Costa Rica că „condiţiile de detenţie sunt mult mai grele decât cele din România. În România, Elena Udrea ar fi putut să îşi crească acasă copilul până la un an. Acolo, într-adevăr, are un loc unde să îşi alăpteze copilul. A preferat să o aducă pe fetiţă foarte rar la penitenciar fiindcă s-a născut foarte mică şi îi este teamă să nu contacteze alte boli din închisoare”.

„Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a declarat Laura Vicol.

Dacă autorităţile din Costa Rica vor spune ″DA” extrădării, fostul ministru al Turismului va fi adus imediat în ţară de o echipă de poliţişti români. Pe Elena Udrea o aşteaptă aici o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În cazul în care vor spune “NU” extrădării, Elena Udrea va avea statut de urmărit vreme de 11 ani. După această perioadă, fostul ministru al Turismului va putea reveni în ţară fără riscul de a fi încarcerată pentru pedeapa din dosarul “Gala Bute”.

Vezi și Cine e jurnalista costaricană care a anunțat dezastrul pentru Elena Udrea – Mega-investigația în care a fost implicată

Atenție, șoferi! A fost introdus un nou tip de combustibil

Comoara Elenei Udrea! Suma uriașă transformată în aur și argint

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare