sursa foto:  ziarelive.ro

Dezvăluire incredibilă a lui Traian Băsescu! De ce îl va refuza Iohannis pe Grindeanu

Fostul lider al României, Traian Băsescu, a declarat că, în opinia sa, președintele Klaus Iohannis nu va accepta nici a doua propunere de premier a coaliției PSD-ALDE, Sorin Grindeanu.

Șeful partidului spune că Grindeanu este acuzat că ar fi omul Serviciului Român de Informații (SRI), iar ăsta e un motiv serios pentru Iohannis de a-l refuza.

„Dacă vrea un proces de ”de-SRI-zare” a guvernului îi va fi foarte greu să accepte această propunere.Eu în locul preşedintelui aş lua ordinele emise de domnul Grindeanu, cât a fost ministrul Comunicaţiilor, să vedem dacă are legătură cu facilităţi create pentru instituţii de tip SRI sau alte instituţii. Eu am spus înainte să-mi termin mandatul, pentru că am simţit lucrurile acestea: structurile de informaţii au devenit impregnate în toate instituţiile statului. Trebuie pus capăt acestei extinderi a influenţei instituţiilor de informaţii, iar politicul să-şi facă treaba. Trebuie pus capăt extinderii serviciilor. Suntem în fața unei nominalizări care lasă suspiciuni serioase.

Nu înțeleg de ce Grindeanu a simțit nevoia să facă cursuri la Academia Națională de Informații. Aia nu e școală de maici. Dragnea a cedat după o propunere absolut neinspirată, acum vrea să dea satisfacție. ”Bine, mă, vă pun omul, acum lăsați-mă să fac guvern!”. Nominalizarea actuală e nepotrivită, din nou. Îmi e greu să mă pun în pielea lui. Trebuie pus capăt acestui mod de acționa în statul român.
Prima nominalizare a fost o prostie crasă, a doua e o eroare politică. Ea poate fi rezolvată cu ajutorul președintelui. Dragnea a trimis o propunere pe care serviciile secrete o vor”, a afirmat Băsescu la România TV.

Vezi și Incendiar! Ținuta „fierbinte” în care a fost surprinsă Elena Udrea într-un mall bucureștean

Surpriză! Unde va activa acum Sevil Shhaideh – propunerea lui Dragnea

Brokerul fugar, Cristian Sima despre „dovezile” pe care le deține Sebastian Ghiță

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.