sursa foto:  libertatea.ro

Dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT despre centralele de apartament! Din ce motiv sunt CANCERIGENE și LETALE

Dezvăluire explozivă despre centralele de apartament! Un cunoscut avocat trage un semnal de alarmă și susține că sunt cancerigene și letale. Acesta se ocupă, în prezent, de insolvența Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET) București.

Este vorba despre Gheorghe Piperea. Acesta a declarat că centralele de apartament sunt letale, din cauza emisiilor de oxizi de azot.

„Emisiile de Nox cauzează în fiecare an 440.000 de decese premature. 40% din aceste emisii sunt cauzate de motoarele de maşini, iar 80% dintre ele de maşinile cu motoare diesel, motiv pentru care multe ţări si decis că aceste motoare vor fi eliminate treptat din circulaţie.(…) Restul de 60% de procente…de unde provin? Există studii puţine, dar consistente, dar nu suficient de dezbătute, care arată că marea majoritate a celor 60% este cauzată de centralele termice de apartament. Probabil multă lume ignoră acest lucru, pentru că aşa este moda, să ne orientăm spre ceea ce e comod sau ieftin. E comod sau pare ieftin, dar lumea nu observă un lucru important. În apartament, în fiecare moment, mai ales iarna, luăm o porţie consistentă de gaz de eşapament, pentru că evacuarea acestor gaze se face la nivelul ferestrei. (…) Vecinul de jos are aceeaşi situaţie, iar aceste gaze de eşapament au efecte ca toate celelalte, inclusiv cele constatate pentru emisiile de NOx de cei de la Parlamentul European”, a afirmat Piperea, la conferinţa ZF Power.

„Este vorba despre un gaz mai greu decât aerul care se întâmplă să fie stratificat la 30-40 cm deasupra solului, şi ce transportăm noi la acel nivel, când mergem în parcuri sau la plimbare? Copiii mici în cărcucioare”, a mai spus Piperea.

Cunoscut avocat a dezvăluit că studiile au fost făcute de specialişti ai Academiei de Studii Economice, informează economica.net.

„Centralele de apartament sunt toxice, sunt letale, sunt studii care arate că ele sunt vinovate pentru foarte multe boli, sunt cancerigene, sunt letale”, a precizat Piperea.

Vezi și Veste BOMBĂ pentru milioane de români! Guvernul i-ar putea trimite GRATIS la dentist! Ce servicii ar urma să le ACOPERE

Revoluție în sistemul bancar: Ce importantă bancă va lansa sistemul de deschidere de conturi prin recunoaștere facială

Lovitură DURĂ pentru rivali! Serviciul prin care Carrefour îți aduce cumpărăturile ACASĂ, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la supermarket

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare