sursa foto:  https://27martie.wordpress.com/

Dezvăluire uriașă în An Centenar! Sondaj exploziv privitor la Unirea României cu Basarabia

Sondaj exploziv în An Centenar! Potrivit unui sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale, 74% dintre români ar vota „DA” la un eventual referendum privind Unirea României cu Republica Moldova.

Doar 15% dintre repondenți ar vota împotriva Unirii, în timp ce 11% nu ar vota la referendum.

Totodată, 66% dintre cei intervievați cred că România ar trebui să accelereze procesul de Unire cu Basarabia, în timp ce 15% dintre repondenți cred că România ar trebui să renunțe la ideea Unirii în următorii 5 ani,

Un alt capitol la care românii au răspuns în sondaj al celor 4 președinți de după 1989 care au făcut cel mai mult pentru apropierea dintre România și R. Moldova. 43% dintre cei care au răspuns la sondaj au considerat că Traian Băsescu a făcut cel mai mult pentru îmbunătățirea relațiilor dintre statele de pe cele două maluri ale Prutului.

Băsescu este urmat la mare distanță de actualul președinte, Klaus Iohannis, creditat de 10% dintre români ca fiind promot ar îmbunătățirii relațiilor din România și R. Moldova.

Cercetarea sociologică a fost realizată în 128 de localități urbane și rurale din România. Subiecții au fost intervievați acasă la ei, prin procedura pas statistic.

Vezi și Dovada că va pleca de la Interne: Ce lecții gratuite ar primi Carmen Dan și pentru ce

Ultimă oră! Anunț de la RCS&RDS pentru toți clienții săi! Vor putea face asta de luni, 10 decembrie

Schimbare radicală! Ce se va întâmpla cu alocațiile

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare