sursa foto:  viva.ro

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, Ionela Prodan, s-a stins stins din viață în urmă cu o săptămână, provocând o imensă durere familiei și apropiaților. Aceasta a fost înmormântată joi, 19 aprilie, la Cimitirul Bellu.

Cântăreața de muzică populară a plecat împăcată. Ionela Prodan își realizase testamentul cu câteva luni în urmă. Întreaga avere urma să fie împărțită între cele două fiice ale sale.

Astfel, după moarte artistei, Anca, fiica cea mică, a luat o decizie în privința averii lăsate de mama sa.

Potrivit unor surse, Anca i-a cedat partea ei de avere Anamariei Prodan.

  „Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri(…). Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro”, a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru revista VIVA.

Vezi și Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

Ochii și urechile lui Liviu Dragnea! Detalii incendiare despre “supervizorul” Vioricăi Dăncilă

Digi pregătește o nouă lovitură! Gigantul pe care vrea să-l creeze RCS&RDS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare