sursa foto:  reportervirtual.ro

Digi pregătește o nouă lovitură! Gigantul pe care vrea să-l creeze RCS&RDS

Digi pregătește o adevărată lovitură! RCS&RDS, compania controlată de către Zoltan Teszari, a depus actele pentru crearea unui gigant.

Recent, RCS&RDS a depus, la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, cererile de înregistrare pentru cele două mărci „5G Ready”: „Digi 5G Ready” şi „Digi Mobil 5G Ready”

Sub acest brand, Digi intenționează să ofere primele servicii 5G ale companiei.

Conform economica.net, în luna decembrie, RCS & RDS anunţa că a selectat compania suedeză Ericsson ca furnizor principal pentru modernizarea reţelei mobile din România, cu scopul de a îmbuntăţi serviciile de internet broadband oferite şi de a implementa cele mai recente echipamente compatibile 5G şi destinate aplicaţiilor din sfera Internet of Things (Narrowband IoT).

Primele zone vizate de RCS & RDS pentru dezvoltarea tehnologiei 5G în România sunt Bucureştiul şi alte oraşe mari.

Grupul Digi Communications  are în plan investiţii de până la 240 de milioane de euro în acest an, nivel apropiat de cel de anul trecut. Compania vizează, în principal, dezvoltarea reţelelor mobile şi a infrastructurii de servicii fixe din România şi Ungaria.

Vezi și Un gigant american trage cortina peste fabrica din România! Se vor face disponibilizări în masă

O nouă mutare de proporții a fraților „Dedeman”! Au cumpărat sute de mii de acțiuni ale acestui jucător greu de pe piața locală

Hagi, atac nemilos la ”CEI DE SUS”: “Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor”

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare