sursa foto:  romaniacurata.ro

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Monica Macovei – ce a făcut cu banii din campanie

În anul 2014, Monica Macovei a candidat pe listele PDL pentru alegerile europarlamentare, deși era un critic acerb al partidului. Odată ajunsă în funcție, și-a dat demisia din PDL și și-a creat propria formațiune pentru a candida la prezidențiale. A numit-o M10. Mulți tineri din societatea civilă s-au implicat. Cei mai mulți au lucrat pe gratis sau pe sume modice pentru că Macovei spunea că nu sunt bani.

Și totuși, un apropiat al acesteia, Sorin Avram, spune că, pe lângă faptul că eurodeputatul a încălcat legea în campania pentru prezidențiale, aceasta nici nu i-a plătit materialele realizate pe baza de contract și că a utilizat fondurile pentru a-și cumpăra o locuință în București.

Vezi și Ce om de afaceri își vinde mall-ul la jumătate de preț – doar 15 MILIOANE de euro!

Atitudinea lui Macovei este una de-a dreptul sfidătoare, ținând cont că eurodeputații au foarte multe avantaje și după un mandat, rămân cu un profit de câteva sute de mii de euro.

De asemenea, Macovei este recunoscută pentru rapiditatea cu care își schimbă asistenții, care fie își dau demisia, fie sunt dați afară din motive halucinante.

Iată ce spune, Sorin Avram, pe facebook, despre Monica Macovei.

Vezi și Poze cu „Cucuveaua Mov” a lui Kovesi și Ghiță! Chiar există!

„La sfarsitul campaniei prezidentiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un numar de 0 (zero) materiale video produse pentru ea in campanie. Numai eu am facut vreo 70 de bucati, dar au mai facut si altii. Legea o obliga sa raporteze toate materialele publicitare, pana la ultimul flyer.
Tot atunci mai avea sa-mi dea a doua transa din banii prevazuti in contract. Mi-a spus ca nu mai sunt bani, sa mai astept. In realitate, numai in ultimele doua zile de campanie si putin dupa, i-au intrat in cont peste 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 78.028 lei.
Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor.
Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti.
O noua campanie electorala sta sa inceapa. Daca o s-o vedeti pe Monica Macovei agitand cu mana dreapta buzduganul anticoruptiei, uitati-va unde e mana ei stanga. S-ar putea sa fie prin buzunarele altora.
Asta este, spre deosebire de altii, despartirea mea de Monica Macovei nu a avut la baza principii si idei, ci o banala tzeapa”.

Vezi și Rusia, acuze GRAVE la adresa României!

Acum că se apropie noi alegeri, M10 pare să fi semnat un protocol de colaborare cu ALDE. Deși Macovei a infirmat această informație, este posibil ca la următoarele alegeri pentru Parlamentul European să o vedem pe Macovei pe lista ALDE.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare