sursa foto:  hepta.ro

Diana Șoșoacă a răbufnit: ‘India nu a făcut nicio vaccinare și nu mai are nicio pandemie, fiindcă are oameni normali la cap, nu nebuni puși în funcții publice’

Senatoarea Diana Șoșoacă a reacţionat după ce vicepreşedintele PNL, Sebastian Burduja, a amintit că în Israel numărul de cazuri noi a scăzut, pe fondul campaniei de vaccinare.

”Medicina funcţionează pe dovezi. În lume avem două exemple de state – Israel şi Marea Britanie – unde o bună proporţie din populaţie s-a vaccinat, iar în Israel a scăzut numărul de cazuri noi, de la 10.000 la 500 de cazuri pe zi”, a spus deputatul PNL Sebastian Burduja în direct, la România TV.

În replică, Diana Şoşoacă a precizat că „vaccinarea nu poate fi obligatorie”.

”India nu a făcut nicio vaccinare şi nu mai are nicio pandemie, fiindcă India are oameni normali la cap, nu nebuni puşi în funcţii publice. India şi Bangladesh-ul nu mai au pandemie cu oameni raţionali la guvernare, nu cu tot felul psihopaţi care dau ordine împotriva populaţiei”, a spus Diana Şoşoacă.

”România nu trebui să fie India şi Bangladesh, nici Israel sau Marea Britanie. E prima oară când aud aşa ceva”, a fost replica liberalului Burduja.

Potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins, India se află pe locul 3 în lume în privinţa infectărilor COVID-19, raportând 12.303.131 de persoane infectate şi 163.396 de decese, informează româniatv.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare