sursa foto:  playtech.ro

Diana Șoșoacă, atac furibund la adresa lui Raed Arafat: ‘O infatuare și o îngâmfare care nu îi arată decât incompetența, egocentrismul și autoidolatria de care dă dovadă’

Senatoarea Diana Șoșoacă l-a atacat extrem de dur  pe Raed Arafat, șeful DSU, după ce a spus că salvatorii nu au putut interveni în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea din cauza zonei greu accesibile.

 

Diana Şoşoacă a declarat că declaraţiile lui Raed Arafat „arată incompetenţa crasă pe care acest om o afişează”.

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui.

Mâinile lui sunt pline de sânge. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare.

E inacceptabil că o astfel de persoană, ca om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de la acest om care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă, atac nimicitor la adresa lui Raed Arafat. „O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa”

„O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa, egocentrismul şi autoidolatria de care dă dovadă.

Acest Guvern şi acest preşedinte nu dau dovadă decât că probabil sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea exclusă din grupul AUR a reacţionat după ce dr. Raed Arafat, şeful DSU, a explicat că misiunea salvatorilor în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea a fost îngreunată din cauza zonei greu accesibile, iar „în astfel de situaţii nu poate nimeni să aibă pretenţia că echipele să ajungă în 5 minute, conform romaniatv.net.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare