sursa foto:  hepta.ro

Diana Șoșoacă, mesaj pe placul lui Putin: Dacă această divizie ne va băga în război, ei după aceea pleacă în SUA. Noi rămânem cu rușii și ne vor măcelări! Ambasada Rusiei a fost singura care a vrut să vorbească despre pace

Derapaj grav al Dianei Șoșoacă! Diana Șoșoacă, senator în Parlamentul României, susține că Divizia 101 Aeropurtată a SUA ne-ar putea băga în războiul provocat de Rusia în Ucraina.

Șoșoacă lansează pe rețelele de socializare un scenariu halucinant, ce ar putea panica populația, anume că, după ce ne va băga în război, Divizia 101 Aeropurtată se va întoarce în SUA, iar noi, românii, vom fi măcelăriți de ruși în 48 de ore, timp în care nimeni nu va interveni, deși suntem membri NATO.

Totodată, Diana Șoșoacă ia apărarea Ambasadei Federației Ruse la București, despre care spune că a fost singura care a vrut să discute cu ea despre pace.

Trebuie făcută precizarea că, după invazia trupelor lui Vladimir Putin în Ucraina, ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, a afirmat, în luna martie, că Basarabia nu a fost parte a României, „în afară de cei 22 de ani de ocupație românească”.

Vezi și Omul lui Vladimir Putin la București: ‘Republica Moldova n-a fost parte a României, în afară de cei 22 de ani de ocupație românească’

Diana Șoșoacă: „Dacă această divizie ne va băga în război, ei după aceea pleacă în Statele Unite ale Americii, iar noi rămânem aici, la graniță cu rușii și credeți-mă că nu va interveni nimeni 48 de ore, timp în care ne vor măcelări, efectiv!”

„Tot astăzi (n.r. – marți, 25 octombrie) președintele României a convocat, la ora 14:00, CSAT. Trebuie să știți ce se va întâmpla astăzi și de ce a fost convocat CSAT-ul.

(…) Am discutat cu nenumărate persoane, avem o gravă problemă, ca țară, pentru că, de două zile, Divizia 101 Aeropurtată se află la Baza Mihail Kogălniceanu, gata să intervină în Ucraina, în caz de escaladare a conflictului.

Divizia 101 Aeroportată a armatei SUA a fost desfășurată în Europa – e pentru prima dată după aproape 80 de ani, în fapt 78 de ani – pe fondul tensiunilor crescute dintre Rusia și NATO. Atenție! Nu există nicio tensiune între Rusia și NATO. Ei așa invocă. Ucraina nu este membră NATO. De aceea, NATO nu are de ce să intervină în apărarea Ucrainei.

Însă trebuie să menționez lucruri pe care voi nu le știți. Această Divizie 101 Aeroportată a armatei SUA nu are nicio răspundere față de România. Ea este, nu este o divizie de defensivă, deci de apărare, ci este de ofensivă, de atac. 

De ce a fost cantonată în Baza Mihail Kogălniceanu? Puneți-vă întrebări și de ce imediat astăzi președintele României a convocat CSAT-ul.

Este o strânsă legătură. Iar, dacă această divizie ne va băga în război, ei după aceea pleacă în Statele Unite ale Americii, iar noi rămânem aici, la graniță cu rușii și credeți-mă că nu va interveni nimeni 48 de ore, timp în care ne vor măcelări, efectiv!

Cred că cuvântul pe care toți trebuie să-l pronunțăm astăzi este pace. Vă aduceți aminte, în februarie, la sfârșitul lui februarie, când am făcut demersul „Neutralitate pentru România – Pacea de la București”, (….) ne-am dus la toate ambasadele implicate, niciuna nu a vrut să vorbească despre pace, în afară de Ambasada Federației Ruse”, afirmă Șoșoacă, într-un video pe Facebook.

Eugen DINU

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare