sursa foto:  http://telem.ro/

Din 2022, Hotelul Intercontinental din Capitală va fi istorie! Din prima lună a anului viitor, își schimbă denumirea

Unul dintre simbolurile Capitalei, Hotelul Intercontinental, va dispărea în 2022. Motivul? Compania Hotelieră InterContinental România S.A nu a prelungit contractul de management încheiat, în 2006, cu IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental.

Drept urmare, hotelulul va fi rebranduit. Noul nume va fi Grand Hotel Bucharest.

Hotelul Intercontinental îşi va pierde numele de la 1 ianuarie 2022 şi se va rebrandui în Grand Hotel Bucharest, după ce Compania Hotelieră InterContinental România S.A şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, nu au prelungit contractul de management pe care îl aveau din 2006, înainte de aceasta unitatea de cazare funcţionând sub franciză. Hotelul a fost inaugurat în 1971, iar Intercontinental a fost primul brand hotelier internaţional care a intrat pe piaţa locală. Hotelul de cinci stele din centrul Capitalei are 22 de etaje, o înălţime de aproape 90 de metri şi 257 de camere şi apartamente, scrie zf.ro.

„Astfel de schimbări pot induce poate o percepţie diferită, dar noi avem o echipă profesionistă, ne-am pregătit pentru acest moment, hotelul va continua să presteze acelaşi tip de servicii, nu ne aşteptăm să existe probleme legate de această tranziţie”‚ a precizat Lucian Marinescu, membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Hoteliere Intercontinental, care administrează hotelul cu acelaşi nume din Bucureşti.

Urmează un proces de renovare și modernizare a hotelului, proces care se va încheia în anul 2024.

În total se vor investi 21 de mioane de euro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare