sursa foto:  romania.europalibera.org

DNA, despre descinderea la Primăria Capitalei: Suspiciuni privind săvârșirea unor fapte de corupție, din perioada 2020-2021

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a dat detalii despre descinderea pe care procurorii DNA o efectuează la Primăria Capitalei.

Potrivit DNA, se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor fapte de corupție, comise în perioada 2020-2021.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate în municipiul București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis DNA.

Vezi și DNA a descins la Primăria Capitalei! Nicușor Dan: ‘Se fac percheziții în biroul meu. DNA are mandat de a ridica documente’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare