sursa foto:  digi24.ro

Document. Daniel Zamfir (PSD), mutare în regim de urgență! ‘Am depus în numele parlamentarilor PSD proiectul de lege privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze!’

Daniel Zamfir, senator PSD, anunță, vineri, depunerea în regim de urgență a proiectului social-democraților privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze.

Zamfir consideră că varianta aleasă de Guvern, anume compensarea facturilor, este o măsură care nu oprește creșterea prețurilor, fiind una nesemnificativă.

„PLAFONAREA PRETURILOR LA ENERGIE ELECTRICA SI GAZE, IN REGIM DE URGENTA!

Astazi, am depus in numele parlamentarilor PSD proiectul de lege privind plafonarea preturilor la energie electrica si gaze!

Nu acceptam praful in ochi aruncat oamenilor de guvernul #dedreapta care protejeaza in continuare profiturile uriase ale producatorilor si furnizorilor de energie!

Varianta lor nu opreste cresterea preturilor, iar compesarea, care e tot din banii nostrii, e una nesemnificativa!

Vrem plafonarea preturilor pe o perioada de cel putin 6 luni, compensand facturile romanilor din supraimpozitarea profiturilor uriase ale producatorilor de energie!”, spune Zamfir.

Vezi și SURSE Planul lui Florin Cîțu, scos la suprafață! De ce a intrat ‘all-in’ în lupta cu USR-PLUS

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Biroul permanent al Senatului 44317.09.202 ROMÂNIA SENAT SENATUL ROMÂNIEI Către, Biroul Permanent Senatului În conformitate cu prevederile art.74 alin art.75 din Constituția României, republicată, ale.92 din Regulamentul Senatului, naintăm alăturat Proiectul de lege pentru plafonarea prețurilor electrică gaze pentru consumatorii casnici, pentru supusă dezbaterii adoptării Parlamentului României. Solicităm procedură urgență în concordanță art. 113 alin. Senatului, republicată, cu modificările și completările ulterioare. În numele inițiatorilor: din Regulamentul Senator PSD Daniel Cătălin ZAMFIR,”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare