sursa foto:  realitateaoltului.ro

DOCUMENT Lovitură în plin pentru polițiști! Ordinul dat în această săptămână: Le-a fost interzis

La începutul acestei săptămâni, polițiștii au primit o adevărată lovitură! Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a dat o dispoziție către toate unitățile subordonate.

Astfel, luni, 7 octombrie 2019, IGPR le-a interzis polițiștilor să mai folosească echipamentele de telecomunicații mobile (smartphone, tablete etc.) și aplicațiile informatice (Facebook Messenger, Whatsapp, Snapchat etc.) pentru transmiterea informațiilor conexe activităților de poliție.

Dacă încalcă acest ordin, polițiștii sunt puși la dispoziția unității și pot chiar să ajungă în situația de a li se înceta raporturile de serviciu.

Sindicatul EUROPOL atenționează că, în timp ce infractorii sunt din ce în ce mai specializați și mai bine dotați, „îi cerem, în continuare, polițistului să prindă infractori cu mapa sub braț și cu logistică depășită moral”.

„Din păcate, deși suntem în anul 2019, instituția poliției încă a rămas ancorată în trecutul ei, în timp ce infractorii sunt din ce în ce mai specializați și mai bine dotați. În continuare îi cerem polițistului să prindă infractori cu mapa sub braț și cu logistică depășită moral”, atenționează EUROPOL.

Vezi și Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

Vești importante! Ce persoane vor putea ieși mai repede la pensie

Șeful de cabinet al lui Corneliu Coposu îl desființează pe Mihai Șora: Pe vremea când unii ‘sufereau pentru libertate’, alții erau uciși

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare