sursa foto:  bzi.ro

Doliu în presa românească! A murit jurnalistul care i-a declarat război lui Klaus Iohannis! Fusese interzis de Grupul de Comunicare Strategică

Doliu în presa românească! Jurnalistul care i-a declarat război președintelui Klaus Iohannis a trecut la cele veșnice.

Este vorba despre ziristul sibian Marius Albin Marinescu. Acesta s-a stins din viață în jurul orelor 15:00, marți, 15 decembrie 2020 -, la domiciliul său din Sibiu, după o lungă și grea suferință, anunță InPolitics, citat de Activenews.ro.

Confor sursei citate,  în ciuda bolii sale grave, Marius Albin Marinescu nu înceta să scrie și să lupte pentru libertatea cuvântului și dreptatea românească din această țară reocupată.

Marius Albin Marinescu, redactor-șef al revistei, devenit ulterior doar site, ”Justițiarul”, din Sibiu, a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică condus de fațadă de Andi Manciu, în primăvara acestui an. În urmă cu 10 zile, ca urmare a plânegerii lui fusese anununțat de Parchet că s-a dispus începerea urmăririi penale

în Dosarul Penal 122/P/2020  „împotriva Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, ministrului afacerilor interne, Marcel Vela, președintelui ANCOM, Sorin Mihai Grindeanu ș.a.”.

Totodată, el este și autor al celor mai spectaculoase dezvăluiri, în timp, despre actualul președinte, încă de pe vremea când acesta era primar la Sibiu. E vorba în special de traficul de copii, pe când era reporter la Antena 1, și afacerile cu case ale lui Iohannis și ale soției sale, dezvăluiri făcute într-o perioadă în care aproape toată presa sibiană îi cânta doar osanale actualului președinte. Datorită lui, Iohannis a fost nevoit să returneze o casă însușită cu acte false.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidându-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndârjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plângeri penale împotriva acestuia, informează Bogdan Tiberiu Iacob de la InPolitics.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Vezi și

EXCLUSIV Un greu al Sistemului revine la butoane? Fostul șef ‘Doi și-un sfert’ ar putea ajunge la IGPR!

Anul 2021 vine cu vești proaste! Mii de români vor scoate mai mulți bani din buzunar

Document. Mutări la vârful Ministerului de Interne, în ianuarie 2021! Vor fi puși șefi plini la ‘Doi și-un sfert’ și DGA

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare