sursa foto:  cyd.ro

Doliu pentru UDMR! „Drujba lui Dumnezeu” s-a stins din viață! Ce avere COLOSALĂ avea acesta

Doliu pentru UDMR! Senatorul Verestoy Attila, cel care a fost poreclit de Corneliu Vadim Tudor „Drujba lui Dumnezeu” și „Kerestoy”, s-a stins din viață miercuri.

Potrivit declarației de avere din 2017, analizate de Bugetul.ro, Verestoy avea un teren agricol și patru intravilane, unul fiind situat în București. Totodată, el mai deținea în proprietate două apartamente în Capitală, unul în Odorheiu Secuiesc și o casă de locuit în localitatea Cristu Secuiesc, județul Harghita.

La acea vreme, „Drujba lui Dumnezeu” mai deținea trei mașini – un BMW X3, un Audi S8 și o Dacia Dokker -, bijuterii de 58.000 de euro și tablouri de 25.000 de euro.

În conturi, Verestoy Attila avea peste 6 milioane de euro, peste 1 milion și jumătate de lei și circa 50 de mii de dolari. De asemenea, fostul senator UDMR a împrumutat mai multe firme cu peste 20 de milioane de lei, peste 3.700.000 de euro și peste 5 milioane de forinți. Printre cei care au beneficiat de ajutorul lui Attila se numără și Asociația Handbal Club Odorhei.

Totodată, fostul politician UDMR avea acțiuni în cadrul unor companii listate la Bursa de Valori București (BVB) a căror valoarea totală depășește 40 de milioane de lei.

În anul 2016, el a încasat un salariu de senator de circa 160.000 de lei, precum și alte sume importante din dividende.

Vezi și RCS&RDS și Telekom, „AMENINȚATE”! Un jucător independent se EXTINDE – investiție uriașă

Un jandarm REACȚIONEAZĂ! „Vă așteptați să plecăm capul în fața voastră, fiindcă vă cereți drepturile?”

Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Ce funcție importantă are jandarmul care a lovit protestatarii sâmbătă, 20 ianuarie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare