sursa foto:  G4Media.ro

Dominic Fritz îi acuză pe liberali de ‘dispariția’ unor echipamente în valoare de 200.000 de lei de la SC Piețe SA: ‘A preluat această companie pe profit și în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar’

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat că situația de la SC Piețe SA, din subordinea municipalității, este dezastruoasă, echipamente de peste 200.000 de lei „au dispărut”: ”A preluat această companie pe profit şi în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar”.

Săptămâna viitoare se va organiza o adunare generală a acţionarilor, pe această speţă.

„Noi (el şi USR PLUS, n.r.) credem că Ionuţ Nasleu nu are ce căuta la direcţiunea Pieţe SA. Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de incendiul de săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 de lei. A preluat această companie pe profit şi în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar. Acesta nu a început doar cu pandemia, ci cu mult timp înainte, din 2019. Pe scurt, este un dezastru la Pieţe”, a afirmat Dominic Fritz, într-o conferinţă de presă.

Edilul a adăugat că atât primăria cât şi „prietenul personal” al şefului de la Pieţe SA, fostul edil Nicolae Robu, nu au făcut nimic în ultimii ani pentru modernizarea pieţelor din oraş.

„Sunt conştient că primăria şi prietenul personal al lui Ionul Nasleu, domnul Robu, nu au făcut investiţii în pieţe, nu a existat vreo strategie despre pieţele Timişoarei, despre ce ar trebuie să fie o piaţă într-un oraş modern, ca Timişoara. Acum, nimeni nu este surprins că aceste strategii nu pot să vină de la un personaj ca Ionuț Nasleu, care este un personaj foarte departe de valorile europene ale unui oraş ca Timişoara. Eu, ca şi colegii mei USR PLUS din Consiliul Local, cred că domnul Nasleu nu are ce căuta acolo”, a detaliat primarul Dominic Fritz.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un incendiu care a pornit de la suprasolicitarea instalaţiei electrice, prin folosirea de aparate de încălzit, a mistuit hala de flori a Pieţei „Timişoara 700” din zona ultracentrală a oraşului, informează agerpres.ro.

Citește și:

Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare