sursa foto:  Hepta

Donald Trump a aflat vestea care îl poate scoate din cursa prezindențială: Cel mai de frunte candidat republican va fi arestat marțea viitoare

Potrivit unei postări făcută pe reţeaua Truth Social, fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a transmis că se aşteaptă să fie arestat marţi, într-un caz al biroului procurorului districtual din Manhattan.

 

 

Un purtător de cuvânt al procuraturii nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii.

Trump a spus, fără a furniza dovezi, că ”scurgeri ilegale” din biroul procurorului districtual din Manhattan au indicat că va fi arestat. El nu a detaliat care ar fi acuzaţiile.

”Scurgeri ilegale de la un birou al procurorului de district corupt şi extrem de politic din Manhattan… indică faptul că, fără a putea fi dovedită nicio crimă… de departe cel mai de frunte candidat republican şi fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi arestat marţea viitoare”, a scris Trump.

Biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a început la începutul acestui an să prezinte dovezi unui mare juriu care investighează o plată de 130.000 de dolari pe care Michael Cohen, fostul avocat personal şi reparator al lui Trump, a făcut-o starului porno Stormy Daniels în ultimele zile ale campaniei lui Trump din 2016.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, spune că a avut o aventură cu Trump cu un deceniu în urmă.

Trump a negat că aventura a avut loc.

Trump a fost preşedinte republican al SUA din 2017 până în 2021 şi a spus că va face o încercare de a reveni la Casa Albă în alegerile prezidenţiale din SUA din 2024.

Avocatul său Joseph Tacopina a declarat vineri seara că Donald Trump se va preda pentru a face faţă acuzaţiilor penale, dacă va fi pus sub acuzare de un mare juriu din Manhattan, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare