sursa foto:  realitatea.net

Dr. Beatrice Mahler, noi detali despre campania de vaccinare: România trebuie să se adapteze la numărul de doze primite

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a participat prin videoconferinţă la emisiunea lui Victor Ciutacu, pentru a da detalii despre campania de vaccinare, amânată cu 10 zile începând cu 28 ianuarie.

„Nu stiu in acest moment daca cei care au fost reprogramati au primit mailurile pentru reprogramare, dar este foarte important sa existe acest flux de informare. Eu sunt convinsa ca lucrurile au fost calculate astfel ca maine sa fie timp sa fie trimise aceste mesaje si persoanele sa aiba timp sa verifice mailurile si sa vada cand au fost reprogramate.

Sunt convinsa ca nu vor fi probleme, lucrurile trebuie rezolvate pana persoana programata ajunge in spital sau centrul de vaccinare. Lucrurile sunt putin nuantate. In acest moment, prezentarea la centrele de vaccinare va fi posibila pentru persoanele vulnerabile, varstnici, cei cu afectiuni cronice. Romania trebuie sa se adapteze la numarul de doze primite. Daca ar fi dupa mine, as dori sa existe centre suficiente si doze suficiente.”, a spus Beatrice Mahler, managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

Vezi și:

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare