sursa foto:  national.ro

Dr. Flavia Groșan: ‘Și eu sunt alături de doctorul Răzvan Constantinescu’

Medicul Răzvan Constantinescu va fi audiat astăzi la Colegiul Medicilor Iași, pentru declarațiile făcute pe timp de pandemie.

În replică, doctorul pneumolog Flavia Groșan anunță că e alături de Răzvan Constantinescu.

Si eu sunt alături de doctorul Răzvan Constantinescu. Pentru ca eu știu ce înseamnă sa nu fii singur. Sa fii purtată pe brațe de mii si mii de oameni.. Cred ca am făcut o treaba buna. Sa mi trag un pic sufletul si mergem mai departe. ❤ Forța, Doctor”, este mesajul Flaviei Groșan.

Mâine la 14.30 voi compărea în fața Colegiului Medicilor Iași pentru a încerca să-mi „dovedesc nevinovăția” (c-așa-i în democrație). Nu sunt acuzat de malpraxis, ci este vorba de delictul de opinie. Nu e o singură speță, ci patru deodată, se vor judeca simultan:

1. Afirmații de natură a aduce prejudicii de imagine corpului medical și care pot trezi (sic!) neîncrederea pacientului față de medici – reclamații (nenominale) și autosesizare a Biroului Executiv al Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România – 23.02.2021. Nu sunt precizate care exact sunt acele afirmații.

2. Interviul acordat de mine domnului Pompiliu Diplan (01.06.2020), considerat „revoltător” în opinia domnului Prof. Dr. Mircea Onofriescu – reclamație a domniei sale în data de 23.06.2020.

3. Afirmația mea „În DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici” – sesizare a CMR Iași către Biroul Executiv al Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România – 05.08.2020.

4. Asumarea și semnarea petiției ”Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare!” – autosesizare CMR Iași – 14.04.2021.”, a anunțat, luni, Constantinescu.

Vezi și Zi de foc pentru doctorul Răzvan Constantinescu! ‘Voi încerca să-mi dovedesc nevinovăția’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare