sursa foto:  g4media.ro

Florin Salam le-a cântat lui Liviu Dragnea și lui Codrin Ștefănescu până dimineața! Dragnea i-a oferit în dar ceasul său de la mână

Secretarul generala al Alianței Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, i-a transmis multă sănătate manelistului Florin Salam.

De asemnea, Ștefănescu a dezvăluit că Salam le-a cântat până dimineața lui și lui Liviu Dragnea. Cei doi au petrecut până dimineața, alături de Florin Salam, la nunta fiului lui Dragnea.

Mai mult, Codrin Ștefănescu a afirmat că, impresionat de Salam, Dragnea i-a făcut cadou manelistului ceasul de la mână.

„Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol. E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ. Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract.

Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul său de la mână. Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze. I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el. Liviu Dragnea l-a luat de după umăr și i-a spus: Florin, ți l-am dat din suflet, sunt impresionat, poartă ceasul meu! Să-ți aducă aminte că intr-o noapte importantă pentru mine, talentul tău, vocea ta, m-au emoționat sincer.

Era noaptea in care eu si Liviu ne-am împăcat. Împreună, urma să ținem față puciului din partid organizat de securici. Și urma să-i învingem.

Fă-te bine repede, Florin! Și nu pune la inimă răutățile celor din jur!”, spune Ștefănescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare