sursa foto:  aktual24.ro

Dragnea a făcut un anunț uimitor! Căror angajați NU le va mai fi impozitat salariul

Șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a făcut un anunț incredibil. Potrivit unei declarații acordate de liderul PSD vineri, la Bacău, anumitor angajați nu le va mai fi impozitat salariul.

Pentru a-i determina să nu mai emigreze, Dragnea a hotărât ca, începând de la 1 ianuarie 2018, să nu le mai fie impozitat salariul medicilor.

„Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu. S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plâns toți că ne pleacă medicii din țară. Normal că, având capacitatea de pregătire foarte bună, mergeau să câștige bani mai mulți. Ca să îi aduci înapoi trebuie să le oferi salarii comparabile cu ceea ce este în Vest”, a afirmat Dragnea, conform Agerpres.

Mai mult, el a dezvăluit că, față de alte categorii sociale, unde creșterile salariale vor fi graduale, la medici, măririle vor fi făcut în totalitate de la 1 ianuarie 2018.

„Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate”, a a mai spus șeful PSD.

Vezi și Lidl are concurent! Un nou gigant își va face apariția pe piața românească

Olguța Vasilescu, anunț de senzație! Cine va avea salariul MĂRIT cu 200%

Dezvăluire năucitoare despre un celebru show TV! „Jurații stau de formă pe scaun”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare