sursa foto:  adevarul.ro

Dezvăluire năucitoare despre un celebru show TV! „Jurații stau de formă pe scaun”

Unul dintre concurenții unui celebru show de televiziune a făcut o serie de declarații incendiare. După ce a fost eliminat din competiție, Maxim Prepeliță a lansat acuze grave la adresa organizatorilor concursului „Românii au Talent”, transmis de Pro TV.

Prepeliță susține că a fost eliminat pe nedrept. La preselecţiile din luna martie a acestui an a interpretat piesa „Caruso a lui Andrea Bocelli, iar juriul a fost cu adevărat impresionat, pentru că tânărul a ajuns în semifinale. Cu toate acestea, atunci când trebuia să fie sunat pentru a veni la repetiții, i s-a spus că a fost eliminat.

„Am vorbit cu ei şi explicaţia a fost următoarea: ne pare rău, dar dumneavoastră nu aţi fost selecţionat în etapa următoare, vă mulţumim pentru participare, aceasta a fost convorbirea noastră cu ei înainte cu o săptămână de semifinala în care trebuia să particip, pe 19 mai“, a declarat Maxim Prepeliţă, conform cancan.ro.

Mai mult, tânărul originar din Republica Moldova a denunțat jocurile din culisele cunoscutei emisiuni, afirmând că Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu „stau de formă pe scaunul de jurat”.

 „Nu vreau să-i învinuiesc pe ei de ce s-a întâmplat. Pur şi simplu ei stau de formă pe scaunul de jurat, atâtea complimente am primit de la ei: talent cu carul, că am un har de la Dumnezeu, că în şapte sezoane pot să numere pe degete de câte ori au fost plăcut surprinşi de aşa momente. Şi multe altele, dar în spatele acestui show stau alţi juraţi, ăsta-i adevărul“, a dezvăluit Maxim Prepeliţă.

Vezi și Acuze dure! „Marea lovitură a DNA: MITĂ de mai puțin de 1 LEU pe zi”

Meteorologii au dat ALARMA: „Vor fi catastrofale”

Radu Banciu, în centrul unui imens scandal! Ce declarații HALUCINANTE a făcut și ce personalități a jignit

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare