sursa foto:  radubanciu.ro

Radu Banciu, în centrul unui imens scandal! Ce declarații HALUCINANTE a făcut și ce personalități a jignit

Stilul acid al lui Radu Banciu a fost adesea contestat. De această dată, cunoscutul realizator TV are mari probleme, cerându-se sancționarea postului B1 TV.

În cadrul emsiunii din 17 mai 2017, referindu-se la comportamentul afaceristului Gigi Becali, Banciu a făcut o serie de declarații halucinante despre comunitatea aromână, din care fac parte sportivi de renume precum Gheorghe Hagi sau Simona Halep.

„La ei (n.r. – la aromâni), după cum știți, ÎN REGNUL LOR, femeia nu este departe de a fi tratată ca un animal (…) Nu au încotro, pentru că, așa este, sunt primitivi, și atunci ei trebuie să se căsătorească între ei, le rup ăștia picioarele, mafioții lor, albanezii lor, dacă cumva te duci și obții un mariaj în altă parte, vezi Doamne, nu are voie unul să o trateze cu blândețe; dacă ia de bărbat UN ROMÂN sau bulgar sau vietnamez, ăla poate că o tratează firesc, normal, ca pe un ou, nu o tratează ca pe o vacă… Și atunci sigur că lucrurile se complică, vin ăia peste tine, știm cum sunt tradițiile la POPOARELE  astea din comuna primitivă”, a afirmat Banciu.

În urma acestor declarații, jurnalista Steliana Bajdechi a lansat o petiție pe Internet, unde cere sancționarea „postului B1 TV  deoarece știm că România este o țară membră a Uniunii Europene, iar discriminarea este interzisă în programele audiovizuale , pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex, orientare sexuală sau etnie”.

Cei care doresc să semneze petiția o găsesc  AICI.

Vezi și Toți cei care AU telefoane mobile sunt vizați! Ce se va întâmpla începând cu 15 iunie

SPP-iștii, cu ochii în patru! Unde a fost surprinsă Maria Băsescu

Mihai Gâdea se îndoiește de declarația lui Rareș Bogdan! Ce s-a întâmplat cu buletinele de vot din 2009

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • copy&paste

  Banciu are perfecta dreptate, la machidoni femeia are o valoare mai mica decat o oaie asa cum la musulmani o camila are valoare mai mare decat o femeie. Daca un barbat se casatoreste cu o femeie ce nu face parte din cercul lor, acel barbat si femeia sa sunt excomunicati. Au ajuns sa se corceasca intre ei, apare fenomenul de consangvinizare si se nasc tot felul de ciudatenii, ca la evrei, la eschimosi sau la acele triburi din Africa uitate de lume unde albinismul, nanismul hipofizar si inca multe alte boli isi fac prezenta foarte des.

  • sasa

   Ei vezi, asta-i. I se cere sanctionarea pentruca a spus un adevar sau pentruca minte ? Ca vorba aia despre romani poti spune orice, ii poti balacari oricat dar despre altii nu. N-ai voie pentruca esti rasist, nationalist extremist, xenofob.

 • Emily

  Important este sa fie el in prim-plan, dar urmand disciplinat politica postului. De pilda, acum cativa ani, a inventat destrabalarea unui politician a carui sotie a incercat sa se sinucida, pentru că a se stingea de cancer. Cum sa/l numesc pe un astfel de individ putred de dăştept?

 • Ion Voicu

  Acest PORC RÂIOS, Canciu, BORĂȘTE TÂMPENII la fiecare emisiune pe care o are la CANALIZĂREA TV, b1(bășinosul1).

 • sasa

  Nu mi-e simpatic Banciu dar de ce as semna o petitie impotriva lui Banciu cand nu stiu daca este sau nu real ceea ce spune el. Nu inteleg, e acuzat pentruca minte sau pentruca a indraznit sa spuna un adevar ?

 • SUKA

  Aici Banciu are dreptate , doar prostii reactioneaza sa aperepe albanezi


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.