sursa foto:  Agora.md

Toți cei care AU telefoane mobile sunt vizați! Ce se va întâmpla începând cu 15 iunie

Veste uriașă pentru toți românii! Începând cu data de 15 iunie, în urma unui vot al parlamentarilor europeni, toți posesorii de telefoane mobile vor putea suna, trimite SMS-uri și să folosească date de pe mobil, atunci când călătoresc în alt stat UE, la același cost ca și acasă.

Pe scurt, taxele de roaming vor fi eliminate de la jumătatea lunii viitoare. Hotărârea a fost luată în Parlamentul European, în urma unui acord informal cu Consiliul.

După negocieri intense ale reprezentanților Parlamentului European, ai Consiliului și ai Comisiei Europene, s-a ajuns la un tarif maxim de 3,2 cenți pe minut pentru apelurile de voce, și de 1 cent pentru un SMS, din 15 iunie 2017. Totodată, tarifele maxime pentru date vor fi reduse treptat, pe parcursul a cinci ani, de la 7,7 euro pe GB în 15 iunie 2017 la 6 euro pe GB din 1 ianuarie 2018, de 4,5 euro pe GB din 1 ianuarie 2019, de 3,5 euro pe GB din 1 ianuarie 2020, 3 euro pe GB din 1 ianuarie 2021 și de 2,5 euro pe GB din 1 ianuarie 2022, scria hotnews.ro, în luna aprilie.

Vezi și SPP-iștii, cu ochii în patru! Unde a fost surprinsă Maria Băsescu

Mihai Gâdea se îndoiește de declarația lui Rareș Bogdan! Ce s-a întâmplat cu buletinele de vot din 2009

Atac fără precedent al lui Radu Moraru, la un celebru politician! „E un prizonier al Sistemului Mafiot”

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare