sursa foto:  jurnalistii.ro

Dumitru Coarnă, reacție pentru Bugetul.ro, după ce în spațiul public au apărut informații că va candida la alegerile parlamentare

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților.

Dumitru Coarnă a confirmat, pentru Bugetul.ro, acest aspect, cu mențiunea că marți o să fie validată candidatura sa.

Da, așa este. Însă, marți va fi rezultatul final, când vor fi validata candidaturile la centru. Așa este, organizația PSD Călărași m-a votat în unanimitate, inițial, să candidez pentru Senat, locul 1.

Ieri s-a discutat în ședință extinsă, la Parlament, cu toate organizațiile județene. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a citit lista cu mine, pe locul 1 la Senat.

Ulterior, am avut o întâlnire cu domnul președinte Iliuță și l-am rugat să merg la locul 1 pentru Camera Deputaților, pentru că este Cameră decizională, de multe ori, în legile organice.

Așadar, dosarul meu este depus pentru Camera Deputaților. Cu mențiunea că marți se va decide, vor fi validate, la sediul central PSD, toate candidaturile”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Vezu și

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

Proiectul a fost adoptat! Vești importante pentru toți șoferi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare