sursa foto:  replicaonline.ro

După 20 de ani, s-au redeschis! Rareș Bogdan anunță o investiție majoră dusă la bun sfârșit în România

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a anunțat că, după 20 de ani, s-au redeschis Băile Sărate Ocna Mureș.

Potrivit europarlamentarului PNL/PPE, „este cea mai modernă bază de agrement/tratament realizată din bani publici – peste 50 de milioane, fonduri provenite de la Consiliul Județean Alba și Primăria Ocna Mureș, plus un ajutor de la Guvernul Central din cauza majorării prețurilor la materialele de construcție”.

Sunt 6.400 de metri pătrați amenajați ca la carte! 3 bazine interioare și 3 exterioare cu apa dulce și sărată, zonă de fitness și recuperare, vara sunt posibile 700 de proceduri zilnic, 400 iarna, exista cabinete medicale cu aparatura modernă, se pot trata aici afecțiuni reumatismale degenerative, articulare şi inflamatorii, neurologice periferice, ginecologice, posttraumatice, a explicat Rareș Rareș Bogdan.

Anunțul făcut de Rareș Bogdan:

„Mare, mare bucurie, oameni buni! S-au redeschis Băile Sărate Ocna Mureș, după 20 de ani! Este cea mai modernă bază de agrement/tratament realizată din bani publici – peste 50 de milioane, fonduri provenite de la Consiliul Județean Alba și Primăria Ocna Mureș, plus un ajutor de la Guvernul Central din cauza majorarii preturilor la materialele de constructie.

Felicitări celor care au avut voința de a arăta că turismul balnear public nu înseamnă doar paragină și dezinteres, ci este una dintre cheile dezvoltării României!

Felicitări din tot sufletul lui Ioan Vințeler, primarul de Ocna Mureș, membru PNL, lui Ioan Dumitrel, președintele CJ Alba, și deputatului Florin Roman! A fost o muncă titanică aici, dar ce satisfacții trebuie să ai când vezi că viziunea și inspirația dau roade!

Sunt 6400 de metri pătrați amenajați ca la carte! 3 bazine interioare și 3 exterioare cu apa dulce și sărată, zonă de fitness și recuperare, vara sunt posibile 700 de proceduri zilnic, 400 iarna, exista cabinete medicale cu aparatura modernă, se pot trata aici afecțiuni reumatismale degenerative, articulare şi inflamatorii, neurologice periferice, ginecologice, posttraumatice. Iar planurile nu se opresc aici! Toată zona se va dezvolta cu facilitați de cazare și alte servicii moderne.

Vreau să subliniez că Băile Sărate Ocna Mureș datează de la sfârșitul secolului XIX, mai previe din 1871 și au înflorit în perioada interbelic!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare