sursa foto:  romanialibera.ro

După ce a criticat-o pe Clotilde Armand, Violeta Alexandru îi compară pe ‘colegii’ din USR-PLUS cu Mircea Badea

Violeta Alexandru, președinte PNL București, îi compară pe „colegii” din USR-PLUS și pe simpatizanții lor cu Mircea Badea.

Alexandru spune că, după ce a criticat Primăria Sectorului 1, pe tema gunoaielor, nu se așteptat la o astfel de violență de limbaj din partea colegilor de Coaliție și a fanilor acestora.

„Îi salut pe colegii mei din USR – PLUS și pe simpatizanții acestora!

Am rezistat eu anul trecut – tot la fel, ca urmare a unei opinii exprimate – la violența de limbaj a lui Mircea Badea în ceea ce mă privea (și la instigarea la violență de limbaj ajunsă până la a mi se blestema copilul), astfel că voi lua ca atare și violența comentariilor de ieri, atunci când mi-am exprimat un simplu punct de vedere pe tema crizei gunoaielor din Sectorul 1. Nu aș fi crezut că voi ajunge să fac această comparație. Prea mult hate și lucruri de acum 12 ani cu care nu am nicio legătură, lucruri amestecate în comentarii, insinuări că nu aș vrea să se facă lumină doar pentru a se răcori oamenii după, probabil, multă dezamăgire.

Prin descărcarea urii în mediu virtual, ca reacție la orice formă de critică, nu facem decât să ne radicalizăm fără niciun beneficiu pentru soluțiile pe care oamenii le așteaptă de la noi. Nu sugerez, nici eu nici colegii mei, să se acopere nimic din ceea ce trebuie să fie rezolvat dar hai, totuși, să rezolvăm problemele, una câte una. Din ură nu are cum să se nască nici încredere nici soluții.

În loc să postez poze cu pisicuțe, cățeluși, câmp cu maci, când am ceva de spus, spun. Pentru că nu am câștigat de-a lungul vieții niciun salariu altfel decât prin muncă cinstită, așa că n-am să fiu lașă, ascunzându-mă de nici nu auziți de mine și trăgând sfori. Pentru că m-am obișnuit să îmi asum deciziile și opiniile; nu întâmplător m-am înscris în PNL. Pentru că nu tolerez șmechereala și agresivitatea de unde și percepția despre mine că sunt prea severă. Pentru că mă preocupă și mă străduiesc să găsesc soluții și pentru că nu am lucruri din spate care să mă facă să țin ochii în pământ. O fi tensiunea mare dar când se aruncă cu noroi, asigurați-vă că e cazul. Energia poate fi canalizată către soluții și treabă pentru România.

O spun direct – pot conta pe mine colegii din USR – PLUS. N-ar trebui să aibă emoții în ceea ce privește corectitudinea mea în luarea deciziilor sau respectul pentru munca în echipă. Suntem în aceeași echipă. Iar liberalii știu să răspundă cu argumente, când este de răspuns, știu să respecte, știu să construiască. Pentru că este de muncit serios și de construit în România.

Gândiți-vă mereu că alternativa pe care o au românii și bucureștenii, adică PSD, înseamnă păcăleală, promisiuni fără acoperire, inhibarea încrederii oamenilor în ei, dispreț pentru antreprenori, risipă de bani publici.
Așadar, când avem ceva de corectat, corectăm, fără orgolii și continuăm să facem treabă.
#respect
#maibinecivilizat
#cautsaprofesionalizezPNLBucuresti
#liberalii”, spune Alexandru.

Vezi și

EXCLUSIV Dezvăluire din interiorul USR-PLUS: ‘În fiecare filială e câte un baron local. E mai rău decât era înainte PSD-ul’

Vești bune! Acești angajați vor putea ieși mai repede la pensie din câmpul muncii, doar cu 25 de ani vechime

USR-PLUS s-a adaptat rapid! Muncă la negru și detașări pe posturi fictive într-o administrație comandată de partidul lui Barna și Cioloș

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare