sursa foto:  fanatik.ro

După ce Dănuț Lupu a fost condamnat la pușcărie, Gigi Becali reacționează: ‘Păi, ce? I-a dat mult? Păi, atunci conducem toți fără carnet! Îl angajez la FCSB’

Dănuț Lupu, fost fotbalist, a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis.

În acest moment, Lupu a plecat din țară, astfel că a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Gigi Becali a declarat, pentru Fanatik, că Dănuț Lupu va face, de fapt, aproximativ 3 luni de pușcărie, dat fiind că va fi încarcerat în regim deschis și va putea să lucreze.

Mai mult, latifundiarul din Pipera a subliniat că-l va angaja la FCSB, în cazul în care Lupu va avea nevoie de un loc de muncă, pentru a ieși din pușcărie pe timpul zilei.

„Și ce? Păi, dacă a condus fără permis, tu ce vrei? Să te ierte? Păi, atunci conducem toți fără permis! I-au dat 7 luni, o să facă 3 luni de pușcărie.

Face 3 luni jumate, dar el se duce în regim deschis, adică poate să se ducă la Jilava. Vine un prieten și-l ia cu mașina și-l duce să lucreze la Dinamo”, a spus Becali.

Când i s-a atras atenția că Dinamo îi desface contractul de muncă lui Lupu, Gigi Becali a reacționat: „Bine, bă, lasă că îl angajez eu! Mă duc și fac cerere să-l angajez la FCSB. (…) Ziua o să lucreze la FCSB și noaptea se va întoarce la Jilava”.

„Păi, ce? I-a dat mult? Păi, atunci conducem toți fără carnet! I-a dat prea puțin, 7 luni fără probleme, regim deschis direct. Doarme la pușcărie, ziua lucrează”, a completat Becali.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare