sursa foto:  click.ro

După episodul Kanal D, Gabi Cristea are parte de un nou RĂZBOI! Cu cine se duelează și de ce

În această vară, Gabriela Cristea a fost concediată de la Kanal D, după ce a intrat în conflict cu patronii turci ai postului de televiziune. Cristea le-a cerut explicații șefilor de la Kanal D, la scurt timp după ce mai-marii televiziunii au renunțat la serviciile soțului său, Tavi Clonda.

Acum, Gabi Cristea va avea parte de un nou război. Supărată că fostul soț, Marcel Toader, nu-i dă partea ei de bani dintr-o afacere în care au fost asociați, prezentatoarea a apelat la instanță.

Cristea și fostul soț se vor întâlni, luna viitoare, în fața judecătorilor, informează Cancan.ro. Prezentatoarea spunea, la un moment dat, că a investit în firma pe care a avut-o împreună cu fostul ei soţ, însă bărbatul a lăsat-o cu ochii în soare şi nu i-a mai dat nimic.

Dosarul a fost înregistrat anul trecut, dar a fost suspendat o bună perioadă de timp, iar, recent, repus pe rol. Instanţa a stabilit ca următorul termen de judecată să aibă loc la sfârşitul lunii viitoare, scrie sursa citată.

Am văzut că m-a dat în judecată, susţine că i se cuvin nu ştiu ce bani. Am fost asociat cu Gabi şi cu încă o persoană într-o firmă, ea avea 5% din acţiuni. Am demarat un proiect care încă nu s-a finalizat, numai că fosta mea soţie vrea să-i dau partea ei. Partea ei din ce, dacă proiectul continuă? În momentul în care o să intre banii, putem discuta. Dar până atunci, cerinţele Gabrielei sunt absurde”, declara Marcel Toader, în trecut.

Vezi și Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

Absolvent de Stanford și Harvard critică aspru noua măsură PSD: „Proiectul pedepsește toți antreprenorii din cauza câtorva hoți!”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.