sursa foto:  stiripesurse.ro

E scandal mare în PNL! Candidatură cu scântei

E scandal în interiorul Partidului Național Liberal, pe tema candidaturii la președinția Consiliului Județean Gorj.

După ce s-a luat în calcul ca Iulian Popescu să fie candidatul comun al Dreptei pentru președinția CJ Gorj, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care este și lider PNL, a criticat această decizie.

„95% dintre membrii PNL nu-l cunosc Iulian Popescu”, a comentat Marcel Romanescu, liderul PNL și primar în Târgu Jiu, după ce numele afaceristului, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, a fost vehiculat pentru o candidatură la președinția Consiliului Județean Gorj, din partea Dreptei, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu, citat de flux24.ro.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, confirmă că Iulian Popescu este o variantă de candidat comun al Dreptei la președinția Consiliului Județean Gorj.

Romanescu este de mai mult timp în conflict cu Dan Vîlceanu,.

Cei trei lideri PNL, USR și PMP din județ- Dan Vîlceanu, Radu Miruță și Nicolae Davițoiu- au avut o întâlnire, vineri, pe tema candidatului comun. Întrebat despre numele vehiculat pentru a fi candidatul Dreptei, Marcel Romanescu a afirmat că Iulian Popescu este un om valoros, pe care i l-a prezentat chiar Cosmin Popescu, președintele PSD al Consiliului Județean. Totuși, Romanescu consideră că în lupta pentru șefia CJ ar trebui să intre unul dintre cei trei lideri politici: Vîlceanu, Miruță sau Davițoiu.

Primarul liberal al Târgu-Jiului este de părere că Iulian Popescu nu are suficientă notorietate în județ, nici măcar în cadrul PNL Gorj.

„În politică trebuie să fii lider, trebuie să creadă oamenii în tine. Ori, 95% din membrii PNL nu-l cunosc pe Iulian Popescu. Aici nu e vorba doar de dat cu biciul”, a comentat Romanescu.

Vezi și

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare