sursa foto:  digi24.ro

Ea este „vocea” președintelui Klaus Iohannis! Cât încasează lunar purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi

O vedem mai mereu pe micile ecrane, transmițând mesajele președintelui României, Klaus Iohannis. Practic, ea este „vocea” șefului statului.

Mădălina Dobrovolschi este purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis. Ea și-a început activitatea profesională în mass-media, activând ca reporter și prezentator de știri, pentru instituții media locale.

„Vocea” președintelui are o experiență de peste 10 ani în mass-media națională, lucrând atât în radio, cât și în televiziune, conform presidency.ro.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi salariul Mădălinei Dobrovolschi. În anul 2017, ea a avut un venit anual de 72.812 lei. De aici rezultă că Dobrovolschi are un salariu de 6.651 de lei.

Potrivit ultimei declarații de avere, ea deține un apartament în București. Totodată, împreună cu soțul ei, este proprietara a două terenuri, ce se află în Buftea.

Pe numele său figurează și un autoturism Volkswagen Polo, fabricat în anul 2001.

Vezi și Precizări pentru milioane de români! Reacție EXCLUSIVĂ de la Ministerul Muncii, după declarațiile făcute de ministrul Olguța Vasilescu, la Antena 3!

SURSE! Se pregătește MEGA-tranzacția ANULUI pe piața de retail din România

EXCLUSIV! Top 10 pensii speciale din România! 9 din cei 10 beneficiari sunt foști magistrați! Cine este „intrusul”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare