sursa foto:  news.ro

Emanuel Ungureanu atrage atenția: ‘Nimeni nu a numărat morții care sunt consecințe ale unei grave erori produse de statul român atunci când a dat toată puterea în mâna lui Arafat’

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a lansat un atac dur la adresa Șefului DSU, Raed Arafat, și atrage atenția că ”Nimeni nu a numărat morții care sunt consecințe ale unei grave erori produse de statul român atunci când a dat toată puterea în mâna lui Arafat!”

De asemenea, Emanuel Ungureanu a spus că nu îndeamnă „la obligativitate sau la pedepse” când vine vorba de vaccinare şi a vorbit despre consecinţele măsurilor aplicate de autorităţi în timpul pandemiei, prin limitarea accesului în spitale bolnavilor cronic.

„Un cataclism s-a produs în acest luni în România cu lipsa de acces a pacienţilor în spitale. Nimeni nu a numărat morţii care sunt consecinţe ale unei grave erori produse de statul român atunci când a dat toată puterea în mâna lui Arafat!

Nu e normal să concentrezi puterea medicală în mâna unui om care patronează un sistem care ţine de o instituţie de forţă! Domnul Arafat lucrează la Ministerul de Interne într-o structură militarizată”, a afirmat Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR PLUS a spus că a simţit ceea ce el catalogheată drept lipsă de transparenţă în momentul în care nu a primit un „răspuns logic”.

 

„Chiar dacă nu sunt medic, sunt un om cu capacitate de înţelegere. Nimeni nu a explicat ordinul 43 prin care câteva zile au fost obligaţi copiii sub 4 ani să se testeze anti-COVID.

Am întrebat cine a fundamentat ştiinţific o asemenea grozăvie? Pentru că nu există nicăieri în lume! Niciun răspuns! La câteva zile după ce am făcut interpelarea s-a revenit asupra decizie. Pe oricine întrebi, pe domnul Gheorghiţă care e un om absolut rezonabil şi echilibrat, spune: cred că domnul Arafat”, a spus parlamentarul, conform româniatv.net.

Vezi și:

Emanuel Ungureanu, ieșire dură: ‘Sper ca domnul Arafat să nu vină din nou cu ideea criminală de a închide spitalele pentru bolnavii cronici’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare