emanuel ungureanu

Emanuel Ungureanu, ieșire dură: ‘Sper ca domnul Arafat să nu vină din nou cu ideea criminală de a închide spitalele pentru bolnavii cronici’

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a lansat un atac dur la adresa Șefului DSU, Raed Arafat, cu privire la gestionarea bolnavilor noncovid din spitalele din România.

„Sper ca domnul Arafat să nu vină din nou cu ideea criminală de a închide spitalele pentru bolnavii cronici. Când aud de domnul Arafat, am imaginea bolnavilor care sunt ţinuţi la gard şi consultaţi la gard. Sper ca o asemenea imagine să nu o văd niciodată în ţara mea.

Eu am avut în grijă bolnavi care au murit în perioada pandemiei, nu de COVID, ci din neglijenţa unor medici care erau închişi în spitale şi nu primeau pacienţii.

Dincolo de acest aer sever pe care-l are domnul Arafat care nu e potrivit pentru populaţie care a ieşit din comunism şi care este sătulă până peste cap să i se dea ordine. Oamenii pot fi convinşi. Şi eu am convins foarte multă lume, vaccinându-mă eu, soţia mea care e medic, fiica mea care are 12 ani şi convingând inclusiv persoane care au avut copii cu anumite reacţii”, a declarat deputatul Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu: „Nu putem fi în linia prostiei şi a acţiunilor criminale!”

Mai mult, Emanuel Ungureanu îl acuză pe Read Afarat că nu se consultă cu mai mulţi specialişti atunci când pune în aplicare măsuri de combatere a COVID-19.

„Domnul Arafat cu cine s-a consultat? Nimeni nu ştie cine face parte din acel consiliul de consultanţă.

Au fost secţii de ortopedie în Cluj unde erau îngrijiţi sute de bolnavi care au fost închise pentru c-ar fi avut un singur pacient COVID. Când m-am dus şi am filmat live pe secţie nu era niciunul!

Mii de medici au încasat luni de zile salariile întregi, în spitale cu un pacient sau doi pacienţi cu COVID. Iar contractul cu casa pe acele spitale numite COVID a fost în aşa fel încât calibrat spitalele goale au fost plătite ca şi când ar fi fost pline. Ăsta e un stat criminal!”, a menţionat Ungureanu.

De asemenea, parlamentarul a reamintit că USRPLUS este „pro vaccinare”.

„Sunt în linie cu partidul meu care e pro vaccinare, dar nu putem fi în linia prostiei şi a acţiunilor criminale care n-au nimic de-a face cu medicina!

Urlau medicii din Colentina că voiau să îngrijească bolnavi! Venea Arafat şi spunea că spitalul stă închis. Acolo era un spital pavilionar”, a amintit Emanuel Ungureanu.

Întrebat cine i-a dat atâta putere lui Raed Arafat, Emanuel Ungureanu a răspuns că acest lucru este „foarte greşit”

„E şi foarte greşit! De ce să aloci atât de multă putere unui om care nu este transparent în decizii? Niciodată nu justifică raţional de ce închide spitale pentru o singură boală. Celelalte boli nu mai există? Nu mai avem cancer, nu mai avem diabet şi alte boli?”, a mai afirmat Emanuel Ungureanu.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare