sursa foto:  cancan.ro

Este scandalos! Mircea Badea s-a înfuriat : `Pe bune?! Când ați avut voi vreodată probe? Dragi așa-ziși magistrați, probe au fost când Mircea Băsescu spunea că a primit morman de dolar`

Mircea Badea a comentat pe tema arestării medicului Mircea Beuran. „Pe bune?! Când ați avut voi vreodată probe?! Îmi aduc aminte că ați zis că aveți probe beton și nu ați avut deloc. (…) Dragi așa-ziși magistrați, probe au fost când Mircea Băsescu spunea că a primit morman de dolari. Alea au fost probe, iar voi stăteați cu fundul mare și gras pe ele până când le-am dat noi public! Alea au fost probe”, a declarat realizatorul TV.

Mircea Badea a declarat că deși este subiectiv pentru că îl cunoaște pe Mircea Beuran, nu crede că medicul ar fi vinovat întrucât nu ar exista probe. „Pe bune?! Când ați avut voi vreodată probe?” a spus revoltat Mircea Badea.

„Îl cunosc pe medicul Beuran pe mai multe spețe medicale. Nu am decât sentimente de recunoștință și apreciere. Asta din punct de vedere subiectiv, sentimental, dar mă pot obiectiva din punct de vedere mental. Pe pagina de Facebook ale slugilor SRI și DNA am înțeles că există probe. Asta ar fi o premieră… Am mai auzit că există probe (n.r. – și s-a dovedit că oamenii erau nevinovați, fiind achitați). Și la Toni Greblă ziceau că există probe.

Haideți să vedem probele astea… Trompetele SRI și DNA primesc în continuare pe mail mesaje că există probe. Pe bune?! Când ați avut voi vreodată probe?! Îmi aduc aminte că ați zis că aveți probe beton și nu ați avut deloc. (…) Dragi așa-ziși magistrați, probe au fost când Mircea Băsescu spunea că a primit morman de dolari. Alea au fost probe, iar voi stăteați cu fundul mare și gras pe ele până când le-am dat noi public! Alea au fost probe! Scoateți, bă, filmul, dragi trompetiști SRI și DNA, să-l vedem dacă există! Dacă aș putea să-l ajut pe Beuran, l-aș ajuta, dar nu am cu ce, doar să zic ce am spus oricum”, a zis Mircea Badea.

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, anunță dcnews.ro.

Profesorul Mircea Beuran este acuzat că a primit suma de 10.000 euro atât pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată, cât și pentru a asigura câștigarea acestui concurs de către martor.

Vezi și:E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare