sursa foto:  digi24.ro

Eugen Tomac, replică acidă la adresa lui Victor Ponta: ‘În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Stai liniștit că Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua’

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac,  a recționat dur, luni dimineața pe pagina sa de Facebook la adresa lui Victor Ponta, care a declarat duminică seara că ‘dacă viitorul guvern va depinde de voturile UDMR, mai bine le dau eu. Sunt politician vechi’.

”A început marea manipulare!
Niște golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună pe care o auzim în preajma tuturor scrutinelor electorale cu scopul de a induce în eroare electoratul PMP.
Nu aveți nicio șansă! Au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți. În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă!
Ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd în hohote. Victoraș, știu că tu cu Dragnea pe liste ai insomnii. Stai liniștit, Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua.
Singurul partid care are un electorat loial unei cauze este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea, pentru că nu i-am trădat niciodată.
Mai ușor cu manipularea din sondaje. Așa a plecat din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie.
Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota!
Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României să ne binecuvânteze pe toți și să ne păzească de tot ce e rău.
La mulți ani tuturor românilor!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook

Citește și:

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare