sursa foto:  bzi.ro

Europarlamentar român: Nu vom intra în Schengen nici anul acesta, nici anul viitor, pentru că avem în vârful statului oameni incapabili

Nu vom intra în Schengen nici anul acesta, nici anul viitor, pentru că avem în vârful statului oameni incapabili, a transmis europarlamentarul român, Eugen Tomac.

 

 

 

„Din păcate, decidenții noștri au tratat extrem de superficial acest dosar. Acum, când trebuia să fim peste toți, să ne ducem să ne batem, să discutăm să negociem cu austriecii, cu toate țările pentru pentru a pune presiunea necesară pe Austria, ai noștri sunt ba prin Africa, ba în Dubai, ba oriunde… Vedeți că nimeni nu vorbește p acest subiect, care e de importanță strategică uriașă pentru România.

Evident că e dezamăgitor și, în același timp, trebuie taxați pentru această nepăsare față de o țară care așteaptă de 12 ani să i se atingă un obiectiv pentru care ne-am pregătit. E inacceptabil acest lucru!

Evident că nu vom intra în acest an, nici anul vitior, pentru că avem în vârful statului oameni care sunt incapabili să construiască o strategie coerentăm care să dea rezultate în interesul a 20 de milioane de români”, a declarat liderul PMP, conform b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare