sursa foto:  stiripesurse.ro

Update! Șeful ANPC ne-a confirmat focarul de hepatită A de la secția de votare!

Update. Sorin Susanu, șeful Corpului de Control al președintelui ANPC și șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, ne-a confirmat informația.

Mai mult, comisarul-șef Susanu ne-a dezvăluit că, la ordinul său, s-a și început curățenia, astfel că votanții și elevii vor fi, de acum înainte, în siguranță.

Pericol uriașe pentru votanți! Un focar de hepatita A, depistat la o școală din România, este ținut la secret de autorități. Conform surselor Bugetul.ro, șapte copiii sunt internați în spital.

Cei de la secretariatul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov ne-au declarat că nu sunt în măsură să ne ofere astfel de informații, în vreme ce purtătorul de cuvânt al instituției, Toma Sebastian, nu ne-a răspuns la telefon.

Conducerea școlii și autoritățile implicate au încercat să mușamalizeze totul, potrivit informațiilor de ultimă oră intrate în posesia Bugetul.ro.

„La una din școlile din Brașov este un focar de hepatita A. Șapte copii au fost depistați, iar chestia este veche. Ei (n.r. – și școala, și celelalte autorități implicate) au ținut ascuns, iar copiii au mers în continuare la școală și puteau fi infestați toți.

Clasa în care erau acești copii, de astăzi, se va sigila și se va pune urna de vot, fără a se dezinfecta sau a se face ceva în acest sens. Practic, vor fi puși în pericol de infestare cu hepatită toți cei care vor merge la acea secție de votare”, ne-au declarat surse apropiate.

Vom reveni cu amănunte.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare