sursa foto:  https://observator.tv

EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Dezvăluire Bugetul.ro. Astăzi vă prezentăm o serie de informații pe care le-am obținut, de-a lungul timpului, în urma cercetărilor efectuate în cazul Caracal.

Nu susținem că reprezintă adevărul absolut. Totuși, suntem de părere că trebuie să le facem publice prin prisma ultimei dezvăluiri făcute de Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, anume că Luiza Melencu ar fi în viață.

La sfârșitul lunii august, surse pe care le păstrăm sub protecția anonimatului au spus, pentru Bugetul.ro, că există indicii potrivit cărora „Cazul Caracal” ar fi o lucrătură a serviciilor secrete.

Ulterior, la câteva zile, în septembrie, aceleași surse bine informate ne-au precizat „că toată asta nouă ni se pare că e o fațadă pentru altceva” și că, cu o săptămână sau două înaintea alegerilor prezidențiale, o să apară vreuna dintre fete.

Eu ți-am spus că toată asta (n.r. – cazul Caracal) nouă ni se pare că e o fațadă pentru altceva. O să vezi tu că, cu două săptămâni, o săptămână înainte de alegeri, apare vreuna din fete”, au declarat sursele Bugetul.ro.

Primul semn că sursele Bugetul.ro ar avea dreptate

În luna octombrie apare un prim indiciu că sursele Bugetul.ro ar avea dreptate și serviciile secrete ar avea conexiuni cu cazul Caracal.

Jurnalistul Mirel Curea a declarat, la Antena 3, că însuși Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, ar avea legături cu cazul Caracal.

Vezi și EXCLUSIV Circuitul banilor europeni: Dan Barna și ‘filiera’ maghiară. Omul de legătură cu #Rezist

„Serviciile de Informații foarte prezente în zonă, nu mai explic de ce, contrainformativ zona aceea este una dintre cele mai protejate din lume, ținând cont de importanța obiectivului de la Deveselu, Serviciile de Informații Românești au dat toate informațiile pe care le-au avut cu privire sau în măsură să elucideze acest caz. Lucrul ăsta îl știu de la un ofițer de informații, care este specializat în protecția unor obiective de acest fel și care are și ceva informații de la camarazi din zona respectivă”, a declarat, la Antena 3, Curea.

„Îl vedem pe domnul Cumpănașu cum devine prezidențiabil, neavând nicio șansă să devină președintele României, dar rupând votul dintr-o anumită zonă. Și acolo e mâna lui Coldea. Văd jocul lui”, mai spune Mirel Curea.

Cu două zile înainte de alegeri, Cumpănașu anunță că a găsit-o pe Luiza

Vineri seara, cu două zile înainte de alegerile prezidențiale la care chiar el candidează, Alexandru Cumpănașu aruncă-n aer întreaga Românie și spune că a găsit-o pe Luiza Melencu.

„Am găsit-o pe Luiza Melencu. Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza, sigur am găsit-o pe Alexandra alături. Am găsit-o pe Luiza, avem și filmări, și poze. Din păcate, e nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și autorităților, avem confirmarea familiei Melencu, că fata din film este Luiza.

Pot să vă spun că este în viață. Asta e un lucru cert”, a anunțat, într-un live pe Facebook, Alexandru Cumpănașu.

La final, nota va fi achitată de polițiști insignifianți

Tot în luna septembrie, aceleași surse ne precizau că e un haos de nedescris în Poliție și că șefii se protejează unii pe alții, iar, la final, vor „achita nota” în acest caz polițiști insignifianți.

Ceea ce, până acum, s-a și întâmplat. Din luna iulie și până în prezent, un singur polițist, care a avut legătură cu cazul Caracal, a fost dat afară din Poliție, anume Dan Dumitrescu. Fostul agent Dumitrescu avea oricum o reputație proastă în zonă, el fiind cercetat, conform presei locale,într-un dosar al DIICOT Olt care vizează un grup infracțional organizat specializat pe cămătărie și proxenetism.

Mai mult, Dan Dumitrescu este cunoscut și ca un apropiat al clanului „Oacă”, condus de interlopul Nicușor Oacă.

Șefii Poliției s-au pensionat

Fostul șef al Poliției Caracal, Nicolae Mirea, s-a pensionat la scurt timp, după izbucnirea scandalului legat de dispariția Alexandrei Măceșanu.

De asemenea, Violeta Mirea, soția fostului șef al Poliției Caracal și fostă șefă a Poliției Rurale Osica de Sus, unde este arondată și comuna Dobrosloveni, localitate de origine a Alexandrei Măceșanu, s-a pensionat ea ulterior.

Continuând valul de pensionări, și înlocuitorul lui Mirea la șefia Poliției Caracal, Costel Ghimiș, s-a pensionat de la 1 octombrie 2019.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare