sursa foto:  ziaruldebacau.ro

EXCLUSIV! Ce funcție ocupă soția viitorului șef SIE și ce venit are aceasta

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a luat astăzi o decizie surprinzătoare. Şeful statului l-a propus pe social democratul Gabriel Vlase pentru funcţia de şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), asta în condițiile în care Serviciul nu avea şef de doi ani de zile, de la demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Iohannis a înaintat propunerea Parlamentului. Gabriel Vlase s-a remarcat ca unul dintre parlamentarii apropiați de serviciile secrete. În 2010, acesta a obținut titlul de doctor la Academia Națională de Informații și tot parcusul său politic a fost marcat de o apropiere față de această zonă.

După ce Bugetul.ro a dezvăluit ce avere are vicepreședintele Camerei Deputaților, acum, vă spunem şi ce funcţie deţine soţia acestuia şi ce venit are.

Vlase Raluca Miriam este şef serviciu în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii “Ion Borcea” din Bacău. Conform declaraţiei de avere a soţului său, Vlase Raluca are un venit anual de 22.182 de lei.

Vezi și Adrian Năstase, mesaj pentru românii care au huiduit-o pe Gabriela Firea: ”Ura incepe să fie tot mai prezentă în societatea noastră”

Mircea Badea reacționează după atacurile lui Oreste: Ce va face realizatorul

O nouă dezvăluire „atomică” a lui Oreste: Ce înaltă funcție ar fi avut tatăl lui Mircea Badea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare