sursa foto:  Bugetul.ro

EXCLUSIV | Celebru chef român șterge pe jos cu noul juriu Chefi la Cuțite! „Niște habarniști. Sunt mai rău ca ceilalți”

Loredan Garlgalac lansează un atac devastator către Chefi la cuțite! Singurul Executive chef român din Marea Britanie nu i-a iertat pe bucătarii aduși de Antena 1 pentru sezonul 13 al emisiunii culinare. Totuși, ca prin „minune”, apropiatul lui  Gordon Ramsey l-a „cruțat” pe unul dintre cei patru membri. În exclusivitate pentru Bugetul.ro, și-a spus părerea, fără perdea!

Bucătarul chef este stabilit la Londra și a obținut recompense și distincții generoase în domeniul culinar, precum Premiul de excelenţă „AA1 Rosette Award”, câștigat de 3 ori. A fost mereu unul dintre contestatarii vehemenți ai colegilor săi de breaslă.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, foștii jurați de la Chefi la cuțite, au fost puși la zid și după ce au părăsit emisiunea de către Loredan Gargalac. La vremea aceea, a declarat:

 „Sunt cunoscuți doar pentru că au apărut mai tot timpul la televizor, dar asta nu înseamnă că sunt și cei mai buni, că sunt profesioniști”.

Mai mult, show-ul gastronomic nu ar fi avut nimic de pierdut după plecarea lor, ci chiar de câștigat, iar noii jurați ar trebui să fie cu mult peste rivalii lor, din punct de vedere profesional, mai spunea Gargalac.

CITEȘTE ȘI: Daune de mii de euro pretinse de Antena 1 după dezastrul Chefi la Cuțite. Un nou proces va fi deschis de postul tv

Loredan Garlgalac, atac la adresa juraților Chefi la cuțite

Nici noii jurați de la Chefi la cuțite, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia și Richard Abou Zaki, nu au scăpat nepedepsiți de celebrul chef. Cunoscutul bucătar român a recunoscut că a aruncat o privire la noul format de pe Antena 1 și că trei dintre cei patru chefi ai emisiunii, mai exact Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia sunt doar amatori și nu au calitățile necesare pentru jurizare.

„Singurul care își merită locul în acea emisiune este Richard Abou Zaki, italianul Restul sunt niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”, a declarat Loredan Garlgalac, în exclusivitate pentru Bugetul.ro.

„Lăudatul” său  și-a început cariera culinară în popularul restaurant La Gavroche, primul local cu 3 stele Michelin din Anglia. Richard și-a deschis și propria afacere „Retroscena”, în Italia, unde a și copilărit, iar la numai 8 luni de la inaugurare, a primit o stea Michelin.

E din Piatra Neamț, dar a crescut în Italia. Înainte să ocupe locul de jurat al emisiunii, tânărul de 26 de ani a fost concurent la Chefi la cuțite. După ce a intrat în platou și și-a etalat abilitățile culinare, Richard a fost lăudat pentru preparatele sale de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cheful câștiga în 2007, nu mai puțin de 68.000 de lire sterline, anual. Povestea, în trecut, că pentru a își dovedi rezistența și talentul, stătea și 12 ore în bucătărie, zi după zi și săptămână după săptămână, iar pasiunea a început încă din adolescență.

CITEȘTE ȘI: Chefi la cuțite cu Antena 1 pentru mulți bani. Reacție în lanț a foștilor jurați ai emisiunii culinare

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare