EXCLUSIV! Dezgustător! Ca-n evul mediu – umilință fără margini la Poliție

România! Secolul XXI, țară membră a Uniunii Europene! Imaginile de mai jos reprezintă doar una dintre dovezile umilinței la care statul își supune cetățenii. Statul la conducerea căruia s-au perindat toate partidele politice rând pe rând. Partide care funcționează în continuare după principiul „Pleacă ai noștri, vin ai voștri, cetățenii râmân tot ca proștii„.

Fotografiile pe care le poți urmări doar cu emetiral (medicament anti-greață) reprezintă toaleta secției de poliție a orașului european,  Popești – Leordeni din județul Ilfov, oraș situat la aproximativ 10 km de capitala europeană, București.

Aici sunt nevoiți să meargă cetățenii care vin la Poliție. În acest focar de infecție, desprins parcă din lumea a șaptea. Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, responsabil pentru o mai bună legiferare, relaţii interinstituţionale, statul de drept şi Carta drepturilor fundamentale, se va afla într-o vizită oficială în România în perioada 28 februarie – 1 martie 2018.

Ar fi bine să-l invităm la Secția de Poliție a orașului Popești Leordeni, ca să vadă cam ce înseamnă drepturile fundamentale în România. Degeaba facem PR la televizor, dacă realitatea din teren este degradantă.

Așteptăm cu interes reacția ministrului de Interne, Carmen Dan. Să sperăm că nu trebuie ca mai întâi să se îmbolnăvească cineva grav, ca să se sesizeze cineva și să ia măsurile care se impun.

Acesta este doar un exemplu. Cele cu toletele umilinței de școli, într-un articol viitor.

Vezi și Cătălin Tolontan, prins în ofsaid! Informația care l-a deconspirat – detalii uimitoare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare