sursa foto:  b1.ro

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

Așa cum a anunțat Bugetul.ro luni dimineață, pe surse, Stânga a închegat o mare alianță. PSD, Pro România, ALDE și, conform informațiilor noastre, PPU și PSL și-au dat mâna pentru alegerilor locale.

Bugetul.ro l-a contactat astăzi pe Rareș Bogdan, pentru a vedea ce planuri are PNL pentru a contracara mutarea Stângii.

În exclusivitate pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan a declarat că, deocamdată, nu s-a luat o decizie finală în privința unui parteneriat al Dreptei, dar, dacă va fi cea ma bună soluție, acesta se va face.

Să vedem, nu vom sta cu mâinile în sân. O să îi batem și la București, și în marea majoritate a marilor orașe.

Analizăm, ne uităm pe cercetări, pe focus grupuri, stăm de vorbă cu colegii din Dreapta – USR, PLUS, PMP – și vom lua cele ma bune decizii. Putem gândi un parteneriat, vom lua o decizie și vom vedea.

Cât despre candidați, deocamdată, din datele pe care le avem, nu există un candidat al Dreptei care să fie desprins în câștigător. Există 3 care stau mai bine, doi la mijloc și ceilalți la 10% sau sub 10%. 

Problema e că, din ăia trei, unul ocupă o altă poziție în Stat și nu are de ce să se gândească să o schimbe. Ceilalți doi sunt de la PNL și USR.

Cei de la mijloc sunt de la PLUS și PMP.”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Rareș Bogdan.

În ceea ce privește propria candidatură la Primăria Capitalei, prim-vicepreședintele PNL ne-a precizat că va candida doar dacă „Partidul consideră că eu sunt cea mai bună soluție.

Sunt oricând pregătit să mă bat. Îmi plac campaniile grele”, a încheiat Rareș Bogdan.

Ce a anunțat Bugetul.ro luni dimineața

În ultima perioadă s-a tot vorbit un candidat comun al Dreptei la Primăria Capitalei, care ar trebui să-i fure fotoliul de primar Gabrielei Firea. Ei bine, conform surselor Bugetul.ro, s-ar plănui o mega-alianță a Stângii, la care s-ar adăuga partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Partidul Social Democrat se pregătește de contraatac. În laboratoarele subterane ale social-democraților, s-ar coace o alianță PSD-Pro România-ALDE-PPU-PSL.

Vezi și EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??

Discutăm, în momentul de față, de 5 partide care au discutat despre o alianță: Pro România, PSD, ALDE, Umanist și partidul lui Ilan Laufer (n.r. – PSL)”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse din interior.

Gabriela Firea a dat deja SEMNALUL pentru o alianță cu Pro România

După Convenția Pro România, primarul Capitalei a dat noi declarații referitoare la o alianță cu partidul lui Victor Ponta, conform Știripesurse.ro.

„Orice voi întreprinde, va fi cu gândul la bucureșteni. Îmi doresc o colaborare cu PRO România, în beneficiul cetățenilor. Ne dorim să muncim împreună.

Miercuri vom avea o ședință CEx, în care ne vom spune cu toții părerea. Avem deja o hotărâre prin care putem încheia alianțe. Putem să vedem ceea ce ne leagă de PRO România, nu ceea ce ne desparte.

Pentru București, Victor Ponta a făcut numai lucruri bune. În politică, orgoliile nu-și au locul. Noi cu toții suntem din trunchiul PSD”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

PSD, ALDE, PPU și PSL, prezente la Convenția Pro România

La Convenția Pro România, desfășurată la București, duminică, 16 februarie, au fost prezenți reprezentanți și de la Partidul Social Democrat, de la Alianța Liberalilor și Democraților, de la Partidul Umanist, respectiv de la Platforma Social Liberală.

Dacă nu intră în alianță, ALDE riscă să dispară

Alegerile europarlamentare din anul 2019, când partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu nu a atins pragul de 5%, au reprezentant un semnal de alarmă pentru ALDE.

Astfel, la alegerile care urmează în 2020, în cazul în care nu intră într-o alianță, ALDE ar putea pierde categorit atât alegerile locale, cât și la alegerile anticipate.

Vezi și EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

Primul candidat pentru care și-au dat mâna PSD-Pro România și ALDE

După cum a dezvăluit în exclusivitate Bugetul.ro, primul candidat pe care l-ar susține alianța PSD-Pro România-ALDE-PPU-PSL este Sorin Susanu, șeful Corpului de Control al ANPC, care, deși nu și-a anunțat oficial candidatura la alegerile pentru Primăria Brașov, este intens curtat de liderii formațiunii prezidate de Victor Ponta. Citește continuarea AICI…

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare